طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

نرخ مصوب مرغ مشخص شد+ قیمت

نرخ مصوب مرغ مشخص شد+ قیمت مدیرکل بازرسی و نظارت کالاهای اساسی وزارت جهاد گفت: نرخ مصوب مرغ در بازار همان ۶۳ هزار تومان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، آقای مسعود امراللهی مدیرکل بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه فروش مرغ بالاتر از نرخ مصوب تخلف است، گفت: گشت‌های نظارتی در استان‌ها بر روند عرضه و تقاضا نظارت دارند و با گرانفروشان و کم فروشان برخورد می‌کنند.

 

سوال: قیمت مرغ دوباره افزایش یافته است؟ این طبیعی است؟ قرار بوده که این طور باشد؟ از جا‌هایی هم گزارش می‌رسد که با کاهش عرضه هم روبرو هستیم؟

 

امراللهی: اگر خاطرتان باشد حدود ۳۰ تا ۴۰ روز گذشته ما با افزایش تولید مواجه بودیم و شرایط طوری بود که مرغداران ما خیلی متضرر شده بودند در این حوزه، یک گپی در جوجه ریزی ایجاد شده بود و این گپ باعث شد که یک مقدار نسبت به عرضه و تقاضایی که داریم تولید یک مقدار متفاوت‌تر باشد، ولی از آن جایی که با تدابیری که وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام هم داشتند نسبت به عرضه مرغ منجمد در کنار بحث مرغ گرم، الان در سراسر کشور ادامه دارد و عرضه می‌شود و مشکل خاصی هم ما الحمدلله نداریم. این که بازرسان ما هم در سراسر کشور آماده هستند که اگر چنانچه افزایش قیمت نامتعارف باشد با آن برخورد جدی داشته باشند.

 

سوال: این برخورد‌هایی که می‌دانیم شاید خیلی کارساز نیست اصل موضوع باید در آن تنظیم گری و یا پیش بینی‌ها اتفاق بیفتد، در استان اصفهان معاون جهاد کشاورزی این استان نرخ مصوب مرغ را کیلویی ۷۱ هزار تومان اعلام کرده اند؟
امراللهی: نه، ما دیروز بلافاصله که این خبر که یک خبر داخلی بین خودشان بود تذکر لازم به آن‌ها داده شد، نرخ مصوب مرغ ۶۳ هزار تومان است و هیچ تغییری هم نکرده و برخورد لازم هم با آن معاون سازمان که این خبر را اعلام کرده بودند که تذکر هم دادیم به اشتباه هم گفته بودند و بلافاصله هم ایشان خبر را تکذیب کردند، ولی قیمت مرغ مصوب ۶۳ هزار تومان است و افزایش قیمتی که در بازار شاهد باشیم بازرسان برخورد لازم را انجام می‌دهند.

 

سوال: پس قیمت در سراسر کشور این گونه است؟
امراللهی: بله هیچ تغییر قیمتی در قیمت مرغ نداریم و قیمت مصوب برای مصرف کننده هم ۶۳ هزار تومان است.

 

سوال: در این قیمت، موقعیت تولید لحاظ شده است؟ یعنی تولیدکنندگان آسیبی نخواهند دید؟

امراللهی: شما باید با دستگاه تخصصی این موضوع صحبت کنید، چون بحث ما بیشتر نظارت بر بازار است، ولی ۱۰۰ درصد صحبت‌هایی شده و آن را بیشتر باید با مدیریت تخصصی مربوطه صحبت کنید. ما، چون بحث نظارت بر بازار را داریم بحث توزیع مرغ منجمد که الحمدلله در سراسر کشور هم شروع شده و مشکل خاصی هم نیست.

 

سوال: اگر جایی گران بفروشند، همچنان باید به تعزیرات اطلاع دهند؟

امراللهی: هر واحدی که گرانفروشی داشتند از مردم عزیز خواهش می‌کنیم از طریق سامانه ۱۲۴ حتما اطلاع رسانی کنند و بازرسان ما هم به کمک بازرسان مردمی که در این طرح همراهی با ما می‌کنند، همچون بازرسان سازمان دامپزشکی و جهادکشاورزی، بازرسان صمت و اصناف برخورد لازم را با این موضوع دارند.

 

سوال: البته فعال شدن خود اتحادیه صنفی یعنی به معنای واقعی نهاد‌های خصوصی فعال صنفی، شاید آن‌ها بهتر بتوانند کمک کنند درست است؟

امراللهی: طرحی که ما الان در کشور پیاده سازی کردیم از تمامی واحد‌های صنفی و اتاق‌های اصناف دعوت کردیم درخواست‌های خودشان را نسبت به توزیع مویرگی مرغ منجمد جهت دسترسی هرچه آسان‌تر مردم ما به سازمان جهاد کشاورزی استان یا شهرستان مربوطه خودشان ببرند و بلافاصله مرغ منجمد تعیین شده برایشان جهت عرضه به مردم عزیز تحویل می‌شود. خواهش من این است که حتما نسبت به این اقدام سریعا تصمیم خودشان را بگیرند و انجام دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار